← Terug

Levering Nederland

De verzendkosten voor verzendingen binnen Nederland bedragen standaard €125,- binnen een straal van 125 km. Woont u verder dan 125 km van Arriën vandaan? Dan worden de leveringskosten in overleg bepaald. De kans is groot dat meerdere afleveringen binnen uw regio gecombineerd kunnen worden. Neem contact op voor een offerte op maat.

Wilt u het meubelstuk zelf ophalen? Vermeld dit dan tijdens uw aanvraag in het contactformulier.

De standaard levertijd binnen Nederland is 8 weken.

Levering buitenland

Bij leveringen in het buitenland kunnen douanerechten, belastingen en andere kosten van toepassing zijn zijn. Vraag via het contactformulier naar de mogelijkheden.

Aanbetaling

Komt u persoonlijk bij de werkplaats langs? Dan hoeft u geen aanbetaling te voldoen. Bent u een online klant, dan wordt u verzocht 10% van het totaalbedrag over te maken alvorens tot arbeid wordt overgegaan. Hiervoor verzenden wij u een een factuur per e-mail nadat uw bestelling is geplaatst.

Betalingswijze

Nadat Meubelmakerij Binnendijk uw aanvraag binnen heeft gekregen, ontvangt u binnen een drie dagen een factuur voor het meubelstuk. Indien u een online klant bent, bestaat dit hieruit:

Tenzij anders is overeengekomen, dient de betaling van de netto (restant-)koopprijs direct bij aflevering te geschieden in contanten. Overboeking via Instant Payments kan ook. Binnen vijf seconden is het overboekte geld bijgeschreven op de rekening van de ontvanger, waarbij het geld voor de ontvanger direct beschikbaar is, ook als het gaat om rekeningen bij een andere Nederlandse bank.

Betaling met creditcard is niet mogelijk.

Betaling d.m.v. contante betaling bij aflevering
Meubelmakerij Binnendijk  bezorgt binnen een straal van 125 km bij u thuis.  Woont u verder dan 125 km van Arriën vandaan? Dan worden de leveringskosten in overleg bepaald. De kans is groot dat meerdere afleveringen binnen uw regio gecombineerd kunnen worden. U kunt contant betalen, daarnaast is het mogelijk om te betalen via Instant Payments.

Betaling bij afhalen van de artikelen
U betaalt de producten wanneer u ze bij ons komt afhalen, dit kan contant of via Instant Payments. Wanneer de artikelen gereed zijn neemt Meubelmakerij Binnendijk contact met u op om een afhaal afspraak te maken. Voor meer informatie over de adresgegevens klikt u op contact.

Heeft u nog beantwoorde vragen omtrent levering of betaling? Schroom dan niet om het contactformulier in te vullen. Meubelmakerij Binnendijk zal zo snel mogelijk op uw vraag ingaan.

WhatsApp