← Terug

Levering Nederland

De verzendkosten voor verzendingen binnen Nederland bedragen slechts €89,- (neem voor de Waddeneilanden contact met ons op). U mag het meubel uiteraard ook zelf komen ophalen. Standaard komt de bezorger alleen, hulp bij het uitladen is dan gewenst. Kun je niet meehelpen met tillen? Geef dit door bij je bestelling en wij nemen contact met u op.

De standaard levertijd binnen Nederland is 6 tot 8 weken. In overleg is er uiteraard veel mogelijk en bespreekbaar bij ons.

Levering buitenland

Bij leveringen in het buitenland kunnen douanerechten, belastingen en andere kosten van toepassing zijn zijn. Vraag via het contactformulier naar de mogelijkheden.

Aanbetaling

Komt u persoonlijk bij de werkplaats langs? Dan hoeft u geen aanbetaling te voldoen. Bent u een online klant, dan wordt u verzocht 20% van het totaalbedrag over te maken alvorens tot arbeid wordt overgegaan. Hiervoor verzenden wij u een een factuur per e-mail nadat uw bestelling is geplaatst.

Betalingswijze

Zodra Meubelmakerij Binnendijk uw aanvraag binnen heeft gekregen, ontvangt u binnen een 24 uur een aanbetalingsfactuur voor het meubelstuk. Indien u een online klant bent, bestaat het verloop van de betalingen hieruit:

Tenzij anders is overeengekomen, dient de betaling van de netto (restant-)koopprijs direct bij aflevering te geschieden in contanten. Overboeking via Instant Payments kan ook. Binnen vijf seconden is het overboekte geld bijgeschreven op de rekening van de ontvanger, waarbij het geld voor de ontvanger direct beschikbaar is, ook als het gaat om rekeningen bij een andere Nederlandse bank.

Betaling met creditcard is niet mogelijk.

Betaling d.m.v. contante betaling bij aflevering
Bij aflevering van de meubels kunt u contant betalen, daarnaast is het mogelijk om te betalen via Instant Payments.

Betaling bij afhalen van de artikelen
U betaalt de producten wanneer u ze bij ons komt afhalen, dit kan contant of via Instant Payments. Wanneer de artikelen gereed zijn neemt Meubelmakerij Binnendijk contact met u op om een afhaal afspraak te maken. Voor meer informatie over de adresgegevens klikt u op contact.

Heeft u nog beantwoorde vragen omtrent levering of betaling? Schroom dan niet om het contactformulier in te vullen. Meubelmakerij Binnendijk zal zo snel mogelijk op uw vraag ingaan.

WhatsApp